fredag 9. mai 2014

Nå skal det spelles! På hest!!


Vi har et vennepar som er ordentlige brettspillfantaster, og favoritten er noe så sært som 80-tallsspillet Trav - et hyllestspill til Norges beste travkusk gjennom tidene, Ulf Thoresen. Det er en sjelden sak, de har klart å få tak i to versjoner, men jeg har nå kikket etter det på alle loppemarkeder i flere år og ikke sett snurten av det.

Noen av dere husker kanskje dette TP-bordet som jeg lagde for maaange år siden. Da dette venneparet flyttet for noen år siden, sa venninna mi at hun ønsket seg et Trav-bord tilsvarende det i innflyttingsgave. Da må hun selvsagt få det. Det har stått på gjøremåls-lista mi leeeenge, jeg kom så langt at jeg fikk kjøpt et egnet bord (hundrelapp på loppis) og grunnet det med grønt og tilogmed malt den oransje banen før jeg innså at nei, dette fikk jeg ikke til - for vanskelig malejobb rett og slett. Så ble det stående en lang stund for å vente på at underbevisstheten min skulle løse problemstillingen. Og det klarte den!

På jobben har vi et helt genialt kontor som heter plotter. Der kan man få trykket bilder på lerret, folie, metall, pleksiglass, selvklebende papir...i nesten ubegrenset størrelse. Og de tar private oppdrag når de har tid innimellom jobboppdragene. Dermed tok jeg med meg spillebrettet dit. Flinke fyren som jobber der skannet det inn i tre deler, satte det sammen, retursjerte litt, la på ekstra grønt rundt og trykket det ut på lerret i perfekt størrelse. Så var det bare for meg å stifte det fast på bordet. Det ble så utrolig kult og jeg klarer nesten ikke vente på at vi skal overlevere det i morgen, vet at venninna mi virkelig kommer til å bli overveldende glad for dette.


Bordet har klaffer til å dra ut på hver side - så har vi noe å sette pottis, sjokkis og prosecco på når vi innvier det i morgen kveld.

Dette kan selvsagt gjøres med det meste av brettspill, du får helt sikkert gjort det hos Allkopi, men det er nok litt dyrere enn der jeg fikk gjort det. Bare å stjele idéen så mye dere vil!

Og forresten: Om noen derute noengang skulle slumpe til å ha muligheten til å få kjøpt et slikt Trav-spill så værsånill å kjøpe og selg det videre til meg!

4 kommentarer:

 1. Så heldig venninnen din er, som har deg :) Det må jo ha vært årets gave!

  SvarSlett
 2. For ein fantastisk, supergod idé - noko du verkeleg er eit oppkome på :) Den kreativiteten din tek aldri slutt, og eg elskar å følgje med på alt det fine du kjem opp med :)
  Dette må jo vere den perfekte innflyttingsgåva! :)
  Eg er stadig på jakt etter voksdukar til deg, og skulle eg nokon gong kome over dette spelet, skal eg jammen sende det til deg snarast mogleg ;)

  SvarSlett
 3. http://www.qxl.no/pris/leker/brettspill/oevrige/trav/v/an809388822/

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...