søndag 31. oktober 2010

Noen småfunn på tampen av helgen


Vi klarte ikke å holde oss unna loppis i dag heller, nei. Søndagsturen gikk til Vinderen som pleier å være bra. Etter tidsforvirring på grunn av klokkestilling (mobilen stilte seg selv, noe jeg ikke oppfattet så jeg stilte den en time ekstra tilbake...) kom vi en halv time etter åpning, så forventningene var mildt sagt labre. Og da blir man jo ekstra glad for et fint lite funn som dette i lekeavdelingen: papirduk med fargerikt og morsomt mønster som var vel bevart i plasthylsteret sitt. Noen som har gode forslag til hva jeg kan bruke det til? Min eneste idé er innpakningspapir, men synes egentlig det blir litt perler for svin...da må det i så fall bli til noen jeg vet setter ordentlig pris på det.


Stoffavdelingen var veldig utplukket, om det i det hele tatt hadde vært noe særlig der. De hadde nesten ikke fylt på siden i går, så det var litt skuffende. Men jeg var igrunnen ganske fornøyd med dette kjøkkenhåndkleet - det er "Persons kryddskåp" fra Almedahls designet av Astrid Sampe som fortsatt selges både som kjøkkenhådkle, metervare og mere til. Tok med et håndkle i irsk lin og, til høytiden etter jula. Plutselig er det påske, vet dere : )


Synes igrunnen det var rart at disse fortsatt lå igjen:


Fire pakker uåpnede Donaldservietter som ser ut til å være fra en stund før Disney ble altfor kommersielt. Kule - ikke minst på grunn av fargene!

Tilslutt en liten loppe som hadde hoppet av i helt feil avdeling, denne reddet jeg fra plasthjørnet på kjøkkenseksjonen og den skal bli fiiiine julegavelapper som jeg kan legge ut på Epla.

Som mange andre allerede har nevnt nærmer loppesesongen seg slutten nå, og det er igrunnen greit for meg. Man blir fort litt vel hekta og det tar mye tid å kjøre rundt, snuse seg gjennom haugene, vaske, stryke og sortere. Det betyr mindre tid til produksjon...men på den annen side, hva skal vi blogge om da? Får tenke på det mens jeg nyter resten av søndagskvelden i sofakroken. Ha en fin uke der ute!

5 kommentarer:

 1. Det kyllingstoffet var helt herlig!!

  Jeg tror nok jeg er flinkere til å finne ting som ligger i dunger. Når det ligger ryddig og åpent, får jeg det ikke med meg, og så har plutselig hun ved siden av meg strena rett bort til de nydelige stoffene, mens jeg står og roter i noe crap. Sånn omtrent. Merkelig at jeg ikke har utvikla bedre radar med all treningen jeg har fått!

  Tvitvi til deg og siste loppehelgen ute i provinsen! :P

  SvarSlett
 2. Ja, hva skal vi blogge om når det er slutt på loppesesongen? Det er utrolig enkelt å lage innlegg om loppefunnen sine. Heretter blir vi nødt til å tenke mer hihi!! Du har jo funnet en masse fine småting da! Nissestoffet var supersøtt, og det samme var veggteppet fra Almedahls. Det er lurt å dra avgpårde uten forventninger.Det gjør jeg alltid også. Så blir jeg desto mer glad når det dukker opp noen godbiter.Klem fra Kardemomme

  SvarSlett
 3. Det e gøy med loppis, men kan værr litt slitsomt og ja. Den fine papirduken ville eg brukt te å dekorere esker og lignende med. Ikkje så overraskande kanskje, si eg har fått dilla på det ;o)
  Du kan jo enten klippa ut "bildene" elle bruke papiret te å dekorere heile esker eller bokser. Elle ka med å lime de rundt brukte hermetikkbokser? Mulighetene e jo maaange ;o)

  Glede meg te å sjå ka du velge å gjørr med den.

  SvarSlett
 4. Takk for gode idéer, Namaste! Duken kommer nok til å ligge en stund før jeg våger meg på å klippe i den. Kanskje blir den bakgrunn på en settekasse som jeg selvsagt som alle andre bloggere har planer om å brushe opp ; )

  SvarSlett
 5. Gleder meg til å se resultatet av julegavelappene!! :)
  Vurderte faktisk loppis på Vinderen jeg og, men så ble det nordstrand istedet. Der var det over 100stk I kø!! Crazy tilstander!!

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...