mandag 26. september 2011

Helgens lopper


Posesalg er topp - da stapper man oppi mer enn man ellers hadde tenkt man måtte ha, kommer hjem med en god haug og blir gledelig overrasket over hva man faktisk fant i en stoffavdeling som ved første øyekast så helt uinterressant ut. Jeg merker at jeg har blitt ganske flink til å snuse meg fram til det jeg er på jakt etter. De gule gardinene (gullfunnet i denne bunken) lå helt nederst i en pappeske som bare hadde hvite lakener på toppen. Også svært fornøyd med den blå, røde og hvite duken som faktisk er så stor at den kan bli noe til meg selv. Neste års 17. maiantrekk, kanskje?


Ellers tok jeg med meg to Rosti-boller i ganske god skikk for en billig penge.


...og til slutt vil jeg slå et slag for at 80-tallet også kan være kult! På vei til jobb søndag kjørte jeg innom et annet loppis og fant disse to voksdukene, det er vel liten tvil om hvilket tiår den nederste med ferdig malingsøl i pastellfarger tilhører : D

7 kommentarer:

 1. Skal sei du har gjort masse bra funn den siste tida! Eg misunner deg virkelig den der bruktbutikken i Finnmark altså. Sjølv har eg vore slapp på loppisfronten i haust, høljande regnver gjør det meir fristande å krype saman på sofaen heime. Skjerpings til meg!

  SvarSlett
 2. Den som leter finner, er det noe som heter. Gratulerer med fine funn.

  SvarSlett
 3. Fine funn! Likte godt de glade musikant tekstilene.

  Også satser jeg på at moren min finner den duken. Alf er ikke min pappa, men vi er i familie.
  Og nå som du har sett bilde av meg må du endelig si hei hvis du tror du ser meg på et loppis. Jeg vet jo at vi har gått på samme før, og loppehøsten er ennå ung;-)
  klem

  SvarSlett
 4. Måtte bare svare igjen, jeg:-)
  For jeg er også temmelig lei av Oslo-loppisene, gidder aldri de i sentrum lenger. Det er for mye folk eller for dårlig, synes jeg. Går stort sett bare på vestkants-loppemarkeder eller i Bærum. I helgen var vi på Nesøya for første gang, og det var supert!
  Ha en god uke.

  SvarSlett
 5. Flotte funn! Likte veldig godt den duken i rødt, hvitt og blått. Håper du viser frem hva som blir av den:-)
  God ny uke!

  SvarSlett
 6. for en herlig blanding av stoffer og andre lopper!
  herlig! og rosti bollene er og forblir de beste!
  god kreativ onsdag.

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...