mandag 5. september 2011

Loppene hopper!


Høstens første loppehelg så lenge ut til å bli en stor skuffelse for min del - helt til jeg tok tidenes avstikker fra E18 på vei hjem fra besøk hos mine foreldre søndag formiddag. Ti på tolv var jeg ved avkjøringen til loppiset i Horten som åpnet klokka tolv. Jeg klarte ikke motstå fristelsen. Først på plass i stoffavdelingen så jeg umiddelbart en pen liten bunke morsomme kjøkkenhåndkler. Ingen voksduker i sikte, men heldigvis stilte jeg kontrollspørsmålet:

- Vet du om dere har noen voksduker?
- Vi hadde noen få her i går, sa damen.

Og gikk til en kasse under bordet der jeg stod, løftet på noe uinteressant stoff og dro fram tre av de kuleste 70-tallsvoksdukene jeg har sett!! Kan ikke fatte at de hadde ligget der hele lørdagen uten at noen hadde tatt dem med seg, men jeg er jo overlykkelig for det. Det var godt synlig at de var gamle og brukte, men med noen runder god vask skal de bli tipptopp råstoff til -Trenhgerikkeposer.
Etter en vellykket avstikker, tok jeg og lillegutt en til i Drammensområdet. Og der lyste jammen tre Erik Kold-bokser opp i alt skrotet. Tenåringsgutten bak bordet lot meg få dem for en tier. Gule attpå, de har jeg ikke mange av fra før!


Skuffelsen var loppiset "hjemme" på Østre Halsen som kaller seg det største i Vestfold. Jeg måtte mase tre ganger for å få lov til å kjøpe kaningardinene over som lå i en eske bak disken - de skulle liksom spare det til senere. Har du hørt noe så dumt! Litt maritim voksduk fikk jeg også med derfra. Ellers noe småtteri som du ser nedenfor. God start tilslutt, altså.

9 kommentarer:

 1. OMG, så mye fint!! De voksdukene blir nok noen lekre poser, tenker jeg. Og 3 fine gule Kold-bokser for en 10'er?! Heldige du:-)
  Klem, Elin

  SvarSlett
 2. Skulle spare den til slutt? Det er faktisk det teitaste eg har høyrt. Enda godt du fekk kloa i den! :)
  Kjempeflotte skattar! Eg misunner deg aller mest Erik Kold-boksane. Den i midten har eg ståande på kjøkkenbenken med trekanta te-posar i. Og den betyr litt ekstra mykje sidan eg fekk den av farmor, som har hatt te i den sjølv i alle dei år :)

  SvarSlett
 3. spare lopper?? dummeste..
  men, herlighet, du fikk jo med deg masse skatter hjem da! heldig!!

  SvarSlett
 4. De kaninene ligner jo på de som plutselig blei populære hos meg og hvor en gardin, (hadde bare en), blei tynt til 3 kjoler og en bluse.

  "Hjemme" på Østre Halsen? Hvor er du fra da? Tjølling, Larvik, Stavern?
  Jeg ville vel kanskje også sagt "nær hjemme", men jeg er fra ei bygd litt opp i lågendalen.

  Jeg synes det ser ut som en fantastisk god loppefangst - spesielt med tanke på de fine boksene.

  SvarSlett
 5. Så herlige lopper da!! Heldig med den runden:)

  SvarSlett
 6. Heisann,fant frem til din koselige blog nu nettopp..Jeg har stor sans for lopper og gjenbruk..veldig søre disse Erik Koldt-boksene
  Legger deg til i min gjenbruksblogg jeg =)Hilsen Elin

  SvarSlett
 7. Hei på dæi!
  SÅ utrulig mye fint du fant dæi! Heldig med de boksan da:)

  SvarSlett
 8. Så mange kule ting :)

  Heldiggrisen :D

  Ha en super fredagskveld!
  klem!

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...