mandag 12. september 2011

Siste nytt


Det jo ikke være sterke farger bestandig. Noen ganger holder det lenge med sort, hvitt og brunt i et skikkelig psyekedelisk mønster. I butikken nå, sammen med en småblårutete med  fine markblomster innimellom.

5 kommentarer:

 1. Den øverste syns jeg var LEKKER :) Praktisk på handel , blir alt for mange poser egentlig .

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Flotte mønster! Likte spesielt godt den øverste:)

  Måtte le litt av meg selv i går da vi var på hytta til tanta og onkelen min. Satt ute å drakk kaffe i det jeg tar meg selv i å studere voksduken på bordet og tenke at dette hadde blitt en kjempefin trengerikkepose!! ;) Til opplysning så var den grønn, strødd med hvite prestekrager!

  Og til slutt: Hvis du har noe igjen av råstoffet trengerikkeposen min er laget av, tar jeg gjerne imot en bit som jeg kan lime på! :) Den revna i ene kortsiden, nesten hele veien ned (sånn går det når man skal stappe oppi mer enn det egentlig går...), men det er et veldig rent kutt, så det var lett å tape. Var innom biltema i går, og der hadde de hvit elektrikertape, og den funka glimrende å reparere med, og det ser litt bedre ut enn med gaffa! Men en ekstra bit "stoff" vil jo gjøre reperasjonen litt sterkere:)

  SvarSlett
 3. Superdupert! :) Snakk om service!
  Tusen takk skal du ha!

  SvarSlett
 4. *ELSK*
  Den brune trengerikkeposen kunne flytta rett inn i stova vår - og fungert som enda ein herleg, retro heklepose :) Den gule er med meg kvar dag, og er blitt heilt ufatteleg kjær for meg :)

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...