mandag 27. desember 2010

12 små gufs fra 80-tallet


På romjulsferie hos foreldrene (jeg har jobbet og hatt omgangsjuke juledagene) må jeg vise fram et av mine tidligere verk. Kan tenke meg disse ble til på slutten av 80-tallet eller tidlig 90-tall da Panduro solgte gipsformer til teatermasker i diverse størrelser (jeg var storforbruker av Pandurokatalogen...). Den i midten er en blåkopi  av en av dem som var i bladet, men resten er såvidt jeg husker stort sett fri fantasi. Maskene har hatt sin faste post over kjøkkenbenken siden de ble laget - selv etter kjøkkenrehabilitering for noen år siden var de straks tilbake på plass! Kan ikke akkurat si det er mitt stolteste verk selv om jeg syntes de var veldig fine den gang. Ærlig talt har jeg ikke "sett" dem på mange år - før Balder oppdaget dem sist vi var her. Han ble helt i fyr og flamme og pekte og lo en lang stund! Så da må det jo være noe som fenger fortsatt - 80-tallskoloritten til tross...og om noen år vil kanskje noen gi mye for sånt på loppemarked?!?

4 kommentarer:

 1. Tihi, foreldre lar ofte ting henge oppe lenger enn me nødvendigvis har ønske om ja... ;o)

  Syns de fremdeles var dritfine eg da!

  Skikkelig god juleklem herfra snupps! :o)

  SvarSlett
 2. Smaken forandrar seg jo etterkvart, men det er då kjekt at foreldra dine set så stor pris på dei:)
  Du nemnde folkevogn-julekorger inne hos meg, og eg har sett eit bilde av ei slik - dei er jo skikkeleg kule! Har du link til ei oppskrift? Eg må jo henge med i svingane...

  SvarSlett
 3. artige masker som jeg husker godt:) Jeg ble vel aldri bitt av den basillen, sikkert fordi jeg er eldre enn deg;) Så flott at foreldrene dine setter pris på dem, det er jo så artig med det barna lager:)
  Juleklem fra Trine:)

  SvarSlett
 4. Slike masker husker jeg veldig godt. Hadde sånne masker i yngre dager..
  Jule klem fra else gunn

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...