søndag 5. desember 2010

Gavearkivet


Mens jeg venter på å vise hvordan årets gaver kommer til å se ut har jeg gravd litt i arkivet igjen og funnet noen eksempler på innpakning fra de senere årene - kun til inspirasjon!

Fortsatt fin søndag og tusen takk for alle hyggelige besøk, kommentarer og nye følgere!

En ekstra stor takk til Namaste for det smigrende innlegget om både bloggen og butikken min. Det er ingen som sprer mer glede i Blogglandia enn deg : )

5 kommentarer:

 1. herlig når man legger LITT i innpakkinga av gavene også.Flotte gaver - nesten så man ikke vil ødlegge de ved å pakke opp:)
  Hos meg går det mest i gråpapir - grunnet miljøet.Da vanlig gavepapir er restavfall, og det er jo det vi vil ha minst av:) Pynter litt med artige bånd og lapper da.hihihi.
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 2. Hei på dæi!
  SÅ gøy å pakke inn gaver når man legg litt mere flid i det. Også e det jo så gøy å få gaver som e pakka inn så fint.

  SvarSlett
 3. Hei. Ja, det var nok Namaste som fikk meg også inn hit :) Fin blogg du har! Husker jeg også hadde en slik fyrstikkeskekalender, men tror min var pyntet med silkepapir. Og så innholdt den twist eller seigmenn ;)
  Ha en fin kveld! Eller natt.

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min:) Furuheimen ligger i Stavern:)Så hyggelig at du også er fra disse kanter av landet. Bloggen er ikke oppkalt etter sykehjemmet, men tomten vår heter Furuheim.Hihi..
  Så utrolig flid du gjør deg med innpakningen. detble jo kjempeflott;)

  SvarSlett
 5. Det var litt av et gavearkiv ja :o)

  Eg og like å pakka inn julepresangene ;o)
  Eg har ikkje fått sendt stoffet ennå, for eg har vore skikkelig dårlig i dag, men ska nok få gjort det i løpet av veka. Glede meg te du får sjå kor fint og i perfekt stand det e ;o)

  Klem på klem snuppa!

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...