tirsdag 28. desember 2010

Reddet fra søpla


Fortsatt på romjulsferie hos mamma og pappa er det bare å konstatere at broren min og kona har et helt annet forhold til gamle saker og ting enn samboeren og meg. Som de sier: Vi har ikke museum!

Så da de hadde opprydning i kjelleren sin i dag var disse gamle spillene fra min svigerinnes bestemor nær ved å havne i en søppelsekk - heldigvis kom broder'n på at to skrotnisser med sønn var på julebesøk i byen. Så de tok dem med til felles middag hos felles opphav for å tilby dem til oss. Jeg takket selvsagt ja - uhørt å kaste noe sånt, vet dere : ) Ble mobbet vel og lenge for at det kom til å bli minst et blogginnlegg om dette....så da måtte jeg ta dem på ordet.

Det er altså kortspillet Gammel Jomfru, spørrespillet Store Det Spørs og Yatzy - som på de svært gamle og enkle blokkene faktisk heter Jessi!


Om det ikke blir noe spilling av Gammel Jomfru så må jo disse morsomme kortene kunne brukes til ett eller annet...svigerinna sa med en svært ironisk tone at så flink som hun er til å sy så kunne hun jo sydd en kjole med en kortkant nederst...nettopp! Akkurat noe sånt må de kunne brukes til ; ) 

Noen av dere som har flere eller bedre idéer?

(sorry for bildekvaliteten, i nøden har jeg brukt mammas kompaktkamera og ukjent PC hvor jeg ikke fant redigeringsmuligheten for bildene...)

4 kommentarer:

 1. så artig med gamle spill:) Vi har mange og kjøper alt vi kommer over på loppis og bruktbutikker:) man kan jo spille dem:) Eller bare ha dem framme og se på dem innimellom:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Takk for linken til julekorga!
  Det såg litt komplisert ut, så eg trur eg står over i denne omgang:)
  Fine gamle spel du fekk tak i. Her i huset er vi dessverre ikkje så flinke til å sette oss ned med slikt.

  SvarSlett
 3. Så bra at du fikk reddet disse gamle skattene da:)Hurra for oss skrotnissene som liker disse gamle tingene:)Klem

  SvarSlett
 4. Så bra du fikk redda disse skattene fra søpla!
  Husker godt at jeg spilte Gammel jomfru da jeg var liten. Var gøy spill, men motivene på kortene var egenltig enda morsommere. Har vel desverre ingen ideer om hva de kan brukes til annet enn å spille med. Men for min del hadde jeg vært fornøyd med å spille det ;-) Godt nytt år!

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...