torsdag 23. desember 2010

Hvorfor ikke sy innpakningen?


Bestekompisen til sønnen i huset får en stor og kronglete julegave i år. Dermed ble pakkeløsningen en nissesekk kastet sammen i hui og hast av noen lingardinrester jeg har hatt liggende en stund. Det er jo så veldig greit når man har en overlocker. Dekorativt blir det og, så jeg lot sømmene være ut. Julegavelappen er sydd av en av nissene på en gardinkappe (har mange av dem...). Det var utrolig morsomt å sy gaveinnpakning, så denne idéen tror jeg at jeg skal ta videre neste år.

Den store og gode sekken tar oss direkte over i årets beste tips: For alle dere som ennå ikke har oppdaget Karl-Bertil Jonssons julafton - sørg for å få den med dere!  Karl-Bertil er sønn av Tyko som eier det store kjøpesenteret i byen. Karl-Bertils store helt er Robin Hood. Når han har julejobb på posten tar han derfor julegavene som skal til de rikeste og deler dem ut i fattigkvarterene.


Den svenske animasjonsfilmen av Tage Danielsson og Per Åhlin må være det klokeste og mest underfundige som noensinne er laget for TV.  Sendt første gang julen 1975 (også min første jul), og det blir ikke jul uten hverken for svenskene eller meg. De siste årene har NRK også sendt den (litt tidligere på kvelden, på SVT1 er den høydepunktet kl. 19). På grunn av hensynet til tantebarna er det noen år siden sist jeg så den nå, men i år tar jeg den opp på den nye digitalboksen : D

Se, nyt og lær - dette er ekte godhet!

3 kommentarer:

 1. Artig innpakkning:)
  Har ikke fått med meg Karl Bertil - men høres jo virkelig god ut:)
  Ønsker deg og dine en fin og god jul Guro <3
  KLEM :)

  SvarSlett
 2. Så fint å sy innpakningen på den måten. ha en fin jul. Klem Furuheimfrua

  SvarSlett
 3. Ånei, jeg glemte Karl-Bertil i år! :( Det er en herlig fortelling, på alle måter. Både jeg og mamma liker den kjempegodt, og pleier å se den i jula :)
  Fortsatt god jul til deg!

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...