fredag 10. desember 2010

Tre ganger tre takk og et velkommen

For en super fredag! Det første jeg oppdaget var at God som Grønn var med på forelskelsene på forsida av Epla for aller første gang:


Det er søte, snille Ida fra Ida og Muskatt sine juleforelsker mine bærlapper er en del av.

3 STORE takk til Ida!

Ida syr massevis som jeg skulle ønske jeg hadde sydd selv - det finner du i hennes Eplabutikk Sting&Ting Tekstildesign.

For en ukes tid siden ble jeg litt paff og utrolig smigret da jeg skjønte at selveste almaPalma  hadde kjøpt gavelapper av meg - hun syr så utrolig mye fint hun og. Særlig de morsomme stoffnålene som du finner mange av i hennes butikk på Epla


Bildet er lånt fra almaPalma sin egen blogg
Nå er jeg dobbelt smigret, for hun har jammen tatt meg med i et av sine blogginnlegg og.

3 STORE takk til almaPalma!

Sist, men absolutt ikke minst: Nydelige Namaste med den fantastiske bloggen Kreativ ♥ Impulsiv igjen! Som har raidet den lokale Fretex'en for julestoff og syntes jeg burde ha en del av dem til gavelappeproduksjonen min. Hun var visst veldig spent på om jeg kom til å like pakka som dumpet ned i posten i dag...


Den spenningen kunne du spart deg, Namaste, selvfølgelig elsker jeg dem!! Noen av dem er litt for fine til å bli julegavelapper (dessuten hadde de blitt i største laget...) så jeg får pønske ut noen andre gode juleidéer til neste år. Men de to nederste egner seg perfekt - de grønne nissene finnes allerede i en brun versjon i butikken min.

3 STORE takk til Namaste!

Godsakene ble mer enn godkjent av Balder og, han har gått rundt og viftet med og gjemt seg bak dem og ledd høyt etter at mamma pakket opp : D

...med middagsmaten godt smurt utover magen...
I det hele tatt viser han allerede stor interesse og begeistring for fargerike tekstiler. Og mora er sjeleglad for at det er stoffer og ikke våpen hun samler på når ettåringen roter rundt i haugene hennes.

Det eneste som bekymrer meg nå er om jeg klarer å leve opp til dette når byttepakken skal sendes vestover til Namaste...

Et stort velkommen helt til slutt - til alle nye faste lesere. 
Håper dere vil trives her inne sammen med meg!

(beklager at det ble litt varierende størrelse på skriften denne gangen, konverteringen mellom windows og mac funker ikke, gitt...)

8 kommentarer:

 1. Så kjekt at du vil følge meg, og delta på det vesle lotteriet mitt:)
  Eg har sett på dei flotte lappane dine, og tillet meg å kopiere den supre ideen - kun til privat bruk, altså:) Har nemleg vore på NMS Gjenbruk i dag, og fann litt til den slags bruk.
  Ha ei superfin helg:-)

  SvarSlett
 2. ÅH så gøy at du er på forsiden av epla:) Gøygøy!Gratulerer - veldig fortjent da:)
  Herlig med enda flere stoffer å sy av - Namaste er en engel <3
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med positiv oppmerksomhet - veldig hyggelig og absolutt fortjent.

  Kos deg med Namastes julepost, hun er vel omtenksom og fantastisk!

  God helg!

  mvh "rockefåret"

  SvarSlett
 4. fine stoffer fra Namasten vår og god omtale på Epla:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 5. Gavelappene dine er kjempefine! Så kreativ du er :-)
  Gratulerer med fine omtaler - det fortjener du.

  klem

  SvarSlett
 6. For et koselig innlegg :) Jeg digger de pakkelappene dine, så det er klart de måtte med på forsiden! :) Jeg må også innrømme at jeg har stjålet ideen din og laget noen sånne selv også, men selvfølgelig ikke til å selge på epla - der har jo du førsteretten når du fant på noe så lurt :p

  Takk for symaskintips! Flere andre har også foreslått Janome og mener det er bra maskiner som det ikke er tull med. Det går jo ann å smile pent til mamma&Knut og håpe jeg får det til jul ;)

  SvarSlett
 7. Tusen takk snille søte du.:) Gåvelappane dine er berre heilt herlege!! Eg er berre soooo fornøgd! Gleder meg til å pynte gåver med dei no framover.
  Namaste er no berre heilt fantastisk! Finst ikkje maken.:)
  Stor stas å kome på framsida til Epla også! Gratulerer!
  Ha ei god helg!
  klem

  SvarSlett
 8. Såg over dette innlegget ein gong til, og den blå duken du fekk frå Namaste var kjempefin. Blått er jo min farge, då.
  Det eg vil fram til er at du godt kan få ein bit av den grøne duken min med snøfnugg på, for den var så stor. Har ikkje så mange presangar å lage lappar til kvart år, og eg er allereie ferdig med årets pakkar. Berre send meg ein mail med adressa di om du er interessert.
  Ha ein fin kveld:)

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...