onsdag 17. november 2010

DA var det årets siste funn!

(beklager bildekvaliteten, altså, man liksom bruke blitz i disse dager...men hvorfor det ble ufokus har jeg ikke peiling på. Jaja, dere får jo sett funnene i alle fall)

Det åpnet seg en mulighet for å få med siste loppishelg i Oslo da samboeren fikk billett til Cupfinalen av svogerfamilien (Godset-fans hele gjengen : D) Jeg dro uten noen som helst forhåpninger, og er egentlig ganske overrasket over hvor mye fint jeg kom hjem med. Stoffavdelingen på Korsvoll har alltid vært litt traurig, men på søndag skjulte den en fargerik åre - som jeg heldigvis fant rett før ei annen som så ut til å snuse etter det samme som meg. Skroterommet deres innfridde også som alltid, og jammen gikk det ikke an å finne litt stoff også inne på Hasle selv om man kom en times tid etter åpning. Trådspolene fant jeg også der, veldig fornøyd med dem, for veverenningen jeg trodde jeg skulle ha for evig har begynt å minke med pakkelappeproduksjonen - de selger! Veldig morsomt. Fant dessverre ingen wow-juleduker, men endel som kan bli OK lapper:


Blånissene var jeg særdeles fornøyd med, de blir trolig familien Grønns nissesekk med tid og stunder.


Fire ubrukte kjøkkenhåndkler med morsomme veterenbiler på, de har jeg en idé med som kan bli bra.

Morsomt håndkle


Putetrekk med de derre figurene som jeg husker fra Barne-TV men ikke husker hva heter. Noen som kan hjelpe? Dette gjemte seg forøvrig i juledukavdelingen...

Jeg bruker helst gamle sengetøy til Balder, men dette kunne jeg ikke la ligge: 


Uåpnet sengesett fra Sebra - interior for kids (koster sikkert 3-400,- nytt) med morsomme flyapplikasjoner. Det er veldig myk og deilig bomull i det, så jeg mistenker at dette er av det økologiske slaget. 


Minimini settekasse som det åpenbart har vært krydder i. Denne fant jeg på Skroterommet sammen med litt julepynt fra Royal Cpenhagen, en blå emaljetallerken og en liten rundvev til Balder. Samboer'n mener jeg driver feminisering av Sønnen. Og det er helt sant - han må nok finne seg i å lære både å strikke, veve og sy med denne mora ; )

Ja, da erklærer jeg loppeåret for lukket og det er bare å starte å bygge forventningene til neste sesong!

5 kommentarer:

 1. Bjørnen heter Rasmus Klump, men jeg måtte søke for å komme på hva de ander het. Mente liksom at pingvinen het Pingu, men synes det var litt rart, men jeg var ikke så langt unna: Pingo. Mer på wikipedia: http://da.wikipedia.org/wiki/Rasmus_Klump

  Rasmus er fortsatt populær i Danmark, jeg så flere bøker på supermarkedene når jeg var i Ålborg nylig.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med flotte funn! :-)

  SvarSlett
 3. Herlig det sengetøyet med flygplan på :)
  Artige julestoffer også - akk ja...nå må vi vente helt til våren før loppesesongen er igang igjen - men FOR en sesong dette har vært:) Livets beste for min egen del.
  Klem!

  SvarSlett
 4. Rasmus Klump er det! Takk for hjelpen Lattermild : D
  Og takk til dere andre for alltid hyggelige kommentarer!

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...