mandag 15. november 2010

Hva noen faktisk er villige til å gjøre for et 70-tallsdynetrekk


For min egen del er visst det ganske mye, skjønte jeg i går. Jeg er litt flau over historien som kommer her, og håper at jeg ikke ble observert av så veldig mange...

Det har seg sånn at på vei fra bilen og inn til loppemarkedet på Hasle dukket det opp noe fargerikt og blomstrete i venstre øyekrok. Av ren refleks stoppet jeg opp og konstaterte at der på bakken lå det mest fantastiske dynetrekket fra 70-tallet!! Problemet var bare at det befant seg i en regelrett søppeldynge som lå slengt utover ved siden av en kondemnert campingvogn. Møkkete, vått og ikke særlig appetittelig. Men hallo - jeg kunne da ikke gå videre i livet uten det!! Så jeg kikket meg skjelmsk rundt, tok tak med tre fingre i en liten flik av det ene hjørnet og fraktet møkkabylten med strak arm til bagasjerommet i bilen. Så løp jeg inn på loppemarkeddoen og vasket hendene grundig... "Søpla" ble liggende i bilen en del timer før jeg i morges fraktet det ned i kjelleren med gummihansker og kjørte det på kokvask (med håp om at fargene ikke skulle ta altfor stor skade...)

To timer senere hentet jeg et velduftende gulltekstil ut av maskinen:


Å kom igjen, da, du hadde jo selvfølgelig gjort akkurat det samme!?!

(mer om de andre, "vanlige" loppefunnene i neste innlegg...)

11 kommentarer:

 1. Kan veta eg hadde gjort det samme ;o)

  SvarSlett
 2. Haha! Selfølgelig hadde jeg gjort det samme! Jeg har faktisk allerede gjort det. Fant et vatteppe i naboens søppel noen måneder tilbake. Men jeg fikk noen nysgjerrige blikk fra kjøkkenvinduet. Litt flaut ja!
  Men for et varp du fikk da! Selfølgelig verdt det!

  SvarSlett
 3. Jepp, jeg hadde gjort akkurat det samme. Grattis med et flott funn, og en vel gjennomført redningsaksjon.

  SvarSlett
 4. Dette er ikkeno å være flau over ;)
  Jeg hadde gjort akkurat det samme - herregud - det var jo kjempe flott!!

  SvarSlett
 5. jes, jeg hadde gjort det samme!

  SvarSlett
 6. Jeg også! :D Det er godt å ha funnet en "verden" der slikt ikke blir sett på som galskap!

  SvarSlett
 7. Hihi, det plager meg at jeg syns det er for flaut å gjøre sånt. Jeg hadde bare kanskje gjort det samme, men skjønner selvfølgelig at du gjorde det :p To ganger i året kan man sette ting man vil kaste utenfor blokkene i området her, så kommer det søppelbil og henter det. Jeg får SÅ lyst til å rote gjennom alle de fine dungene med ting jeg skimter, men syns det er for flaut :/ Feigt! Så, godt jobba av deg! :p
  Jeg var forresten også en liten tur innom loppemarkedet på Hosle på søndag også, men fant nesten ikkeno. Kjøpte bittelitt stoff, noen bøker og plater, men gikk tom for penger før jeg i det hele tatt kom til kjøkkenavdelingen.. Menmen.. Spent på å se hva du har funnet :)

  SvarSlett
 8. Takk folkens, det var det jeg håpet! Jeg var litt redd jeg trengte terapi snart...

  SvarSlett
 9. Ja, kanskje det er en hel gjeng her i blogglandia som burde vært i terapi, men da burde man satse på gruppeterapi - det kunne jo vært ganske trivelig!

  Jeg hadde sikkert gjort det samme selv, men også håpet at ikke mange hadde sett meg....

  Takk for hyggelig kommentar hos meg, kjekt å finne flere "gale" mennesker.

  SvarSlett
 10. Jeg har en gang plukket med meg en ødelagt barnepapaply praktisk talt fra rennestenen pga det var så kult mønster på den (ble til et par toalettmapper) så jeg hadde nok gjort det samme som deg ja :)

  SvarSlett
 11. hehe..dette kjenner jeg meg igjen i :)
  har tatt med mye rart, fra rare steder..og har nok blitt sett rart på flere ganger :)
  gruppetreapi hadde vært tingen ja, for skrotnisser!

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...