torsdag 11. november 2010

Nissens Pakkelappeverksted


Etter sjelevarmende tilbakemeldinger fra en kunde på julegavelappene mine, har jeg hatt stryke- og klippeverksted her i kveld. Det er nemlig 90 % av jobben med å lage disse. Tenker det kan være lurt å ha så mange ulike som mulig klare i butikken når folk begynner å tenke innpakning (om det ikke allerede er for seint, jeg har hatt planene klare omtrent siden forrige jul...). Englene (de er store og fine!) kommer på plass i morgen, resten håper jeg å få ut på God som Grønn i løpet av en ukes tid.

3 kommentarer:

 1. så artig å få god respons fra kunder:) Gavelappene dine er skikkelig fine:) Lykke til med salget:)
  Fredagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Heihei, så fin blogg du har! her inne likte jeg meg godt. Gleder meg til å følge med deg videre.
  Kul bakgrunn du har. Også artig å lese innleggene nedover her, ser vi har mange ting til felles og det er jo ekstra gøy!

  God fredag

  mvh Med et lekent sinn

  SvarSlett
 3. Hei!
  Kom tilfeldigvis over bloggen din sånn via, via mens jeg surfet rundt på ulike blogger. Tro om det ikke var via Lullabys give away når jeg tenker meg om...jaja, uansett! Kjente jo igjen navnet med en gang, for tidligere i dag bestilte jeg 2 x 4 store grønne engle-pakkelapper! Gleder meg stort til de kommer i posten, og har en følelse av at noen av dem ender opp som min egen julepynt;)

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...